Elemente ale SEO on-page
Taguri html

Cu aceste taguri creezi titluri si subtitluri si este foarte important sa fie utilizate corect

Linkuri interne

Foarte importante pentru o navigare usoara a site-ului sunt linkurile interne

Optimizare URL

Verificam structura linkurilor paginilor tale si daca este cazul le optimizam conform

Continut pagina

Verificam continutul paginii si recomandam modificarea acestuia pentru o eficienta maxima

Imagini

Verificam dimensiunea imaginilor si gasim solutia pentru incarcari ale paginilor cat mai rapide

Titluri si Descriere Meta

Analizam continutul si cuvintele cheie si setam descrierea meta conform

SEO este important!
Este important sa folosesti cele mai bune practici deoarece google isi actualizeaza in mod regula algoritmul, imbunatatindu-si capacitatea de a intelege atat intentia utilizatorului cat si experienta generala a acestuia odata ce ajunge pe o pagina!

Afla detalii
Intrebari si raspunsuri
SEO on-page (optimizare pentru motoarele de cautare) se refera la procesul de optimizare a paginilor de pe site-ul tau pentru a imbunatati clasamentele si experienta utilizatorului.
Google isi actualizeaza in mod regulat algoritmul, imbunatatindu-si capacitatea de a intelege atat intentia utilizatorului, cat si experienta generala a acestuia, odata ce utilizatorul ajunge pe o pagina. De aceea este important sa inveti SEO si sa tii pasul cu cele mai bune practici. In plus, Google acorda prioritate experientei utilizatorului, asa ca este esential sa iei in considerare practicile SEO pe pagina in strategia ta generala. O pagina bine optimizata ajuta, de asemenea, Google sa inteleaga despre ce este continutul, ceea ce il ajuta sa-ti organizeze si sa clasifice pagina. In esenta, il ajuti pe Google sa-si faca treaba mai bine.